9 mai 2008

Candidez la Primaria Satu Mare

Treaba a pornit in sambata pastelui cand am primit in posta o felicitare (cică) unde aparea nenea Boc impreuna cu candidatul PD (nu ma omor dupa L) la primarie, nenea Ardelean. N-ar fi fost nimic, multzam de felicitare insa parca nu incepuse campania si chestia asta m-a zburlit.
Azi dimineata auzeam la radio despre nush ce alt candidat de pe la Bacau, care la fel si-a tras o poza cu preafericitu in functie, sa dea bine la campanie.
Pai ma oameni, asta-i tot ce puteti face? Astea sunt realizarile voastre cu care vreti sa convingeti electoratu? Niste poze?
Pai nea Ardelean, daca ne aratai o poza in care treceai o batranica strada pe trecerea din fata sediului poate ma impresionai mai tare. Da la faza cu Boc n-ai facut nimic, nu foloseste Satmarului ca ai schimbat fluide la nivel de epiderma dand mana cu el. Calitatile lu Boc nu se iau printr-o strangere de mana. Ba chiar prin faptul ca PD Satu Mare n-a respectat perioada campaniei a daunat imaginii lui Boc. Io asa vad problema!
Si ma enerveaza ca am votat PDu si acum tot ce poate scoate e o poza nenorocita. Mi-ati facut convingerile de cacao.
Pai poza cu Boc am si io. Asta inseamna ca am exact aceleasi sanse la primarie ca si nenea Ardelean. Ba mai mult cu ocazia aia plantasem niste pomi impreuna cu nenea Boc, in cadrul unei festivitati in Cluj (n-avea nimic d'a face cu politica).
Campania e la inceput dar nu tine o vesnicie. Mai e timp sa va reveniti. Toti candidatii. Nu stiu ce-ati pazit pana acu. Io inca va mai astept cu ceva de calitate. Nu de alta da as vrea sa votez si io cu careva.
Va ureaza succes ala din centru.

11 comentarii:

  1. În sfârşit am cu cine vota! Tu erai orange şi nici nu ne spuneai? Ce bine te ascunzi :)

    Campania electorală este într-adevăr de cacao, n-am văzut niciun slogan mai acătării, darmite oferte serioase. În schimb, actualul primar îşi publică raportul în enşpe mii de foi pe banii poporului sătmărean. Halal să le fie! Asta merităm? Mă îndoiesc! Dar dacă muşcăm aşa uşor nu primim mai mult. E drept că nici nu e de unde, iar de unde nu e ... :(

    Ar trebui să scrii mai des postări de acest gen, că nu scrii rău deloc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) n-am nici o culoare, stai linistita, asta nu inseamna ca mi-e rusine ca am votat orange. era cea mai buna optiune pentru mine la ora aia. Oricum n-o sa stau acasa la alegeri pt ca n-am cu cine vota. O sa votez din nou cea mai buna optiune. N-as avea dreptul moral sa comentez acum daca as fi stat acasa si la fel nu voi avea dreptul sa comentez nici dupa daca nu voi vota.
    Oricum va fi o perioada naspa pentru oricare va urca la primarie si nu ma astept la minuni. Da macar sa vad ca-i duce capu. Si cred ca trebe sa-i curentam de cate ori avem ocazia, pana la urma e si in folosul lor.

    Apropo de orange. La ocazia cu poza, zice Boc la un moment dat "Bai, sa-i plantam bine ca daca se usuca ne facem de cacao". Era vorba de niste braduleti tuia. La care io zic "Lasati domnu Boc, nu-i nici o problema, astia cand se usuca se fac de un portocaliu superb" :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @trexel
    vezi că am rebrenuit blogul meu şi am schimbat sloganul pe perioda campaniei, cică "Votaţi pe Oricine!" :)

    Eu sigur ies la vot şi voi vota cu cel care mă face să cred că va transpune cel mai fidel ideile mele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba io te votez!.......Da vaz io bine? ...parca erai mai interesat de duduia in violet ,cu toace in aratura si geanta neagra (naspa) decat de nea Poc? Oare?

    Alegatoru'

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai nea Boer ,ce porumbei itzi ies pe....gura.....vai mama!

    Sa mor io daca Boer asta nu o sa faca pocinogu sa voteze cu Gyulea!

    Trasnea

    RăspundețiȘtergere
  6. @trăsnea
    e imposibil ca domnul Ilyes să mă convingă în cele trei săptămâni care au mai rămas. De la un primar în funcţie nu prind la mine sloganuri şi texte... numai fapte. Şi fapte am văzut destule în patru ani.

    Votul e secret, dar o să vedeţi că o să aibă cu unul mai puţin decât credeţi acuma :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Adam
    da, am vazut ca ai schimbat macazu, in consecinta am schimbat si io blogrollu ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Trasnea
    bine bine da sa nu mai spui la nimeni ce-ai observat :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Bai tac mormant......daca-mi dai si mie numaru ei de telefon!hahahahahahah

    Dezinteresatu

    RăspundețiȘtergere
  10. Aha, te mirosisem io ca esti de-a lu Basescu. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. se pare ca lui nea Ardelean ii place tare mult sa se stranga de mana cu toti, mai nou am vazut un ditamai afisu pe casa de moda unde schimba fluide cu Blaga. as vrea sa-l vad intr-o poza dand mana si cu Rasta-man :D

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!