20 apr. 2008

Zeitgeist

un film despre care nu zic deocamdata decat ca merita vazut. e un documentar care iti poate schimba perceptia asupra unor chestii
aveti aici varianta cu titrare in romana. puteti merge in pagina google video pt a-l vedea in full screen (e acolo un buton)
va astept cu comentarii

4 comentarii:

  1. Am înţeles că trebuie musai văzut, iar dacă tu zici aşa de cu foc va fi musai să mă conformez. Comentez după ce îl văd. Probabil cândva în viitorul apropiat. Viitorul ăsta poate dura la mine de la câteva zile la câteva săptămâni bune :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hristos a inviat!

    Tu mai bagi ceva ori ne lasi cu ochii in soare toata luna? :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am vazut acum ceva vreme si eu.. Lasand partea cu World Trade Centerul, care e de cacao (sunt doar prezentate opinii ale martorilor oculari), e ok.
    Ca fapt divers, filmul este supus permanent cenzurii de catre youtube. Se pare ca unele chestii chiar sunt reale daca deranjeaza pe unii.
    Anyway, e un film anti-globalizare.

    RăspundețiȘtergere
  4. da, tare e prima si a 3a parte. prima pentru cine o inghite ca am constatat ca nu e asa usor digerabila pentru toata lumea.
    in schimb a 3a parte cu sistemu american e chiar tare de tot.
    partea cu 9-11 e ce sa zic... argumentele oferite de statul american sunt mai puerile si toata ceata din jurul subiectului e cel putin suspecta. ca si motivele participarii lor in razboiu din irak de altfel, care au ramas la fel de incetzosate.

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!