19 sept. 2012

Scriitura fara titlu e ca buda fara capac

In care nici macar nu-ti vine sa-ti dai drumu
Cam asta ar fi primu motiv pentru care as mai scrie ceva p'aici. Ca pa feisbuc parca nici nu-mi vine sa ma apuc de zis oarece daca nu pot sa-i pun titlu. E o meteahna si asta.
Bun, da o luam incet ca nu ne prinde nimeni, intai o sa ma apuc sa citesc pe spicuite despre ce vorbeam odata demult, asa, incetuc. Si p'orma ne bagam la discutii serioase, stiti voi, care mai stiti, care nu... o sa vedeti. Nu stiu sa fie ceva tampenie cretina de subiect pe care sa nu-l fi abordat. Da daca e, atunci sigur ne ocupam de el. Ajunge sa ma uit in statistici la cele mai cautate expresii in cei patru ani de cand e blogu:
pe primu loc, aplauze: "Complexul pula mica"
pe locu doi la mica distanta: "Glory hole"
deci va dati seama
mama si ce de poze am de actualizat in dreapta!
chip in taci

5 comentarii:

 1. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
  1) vrăji vrăji
  2) vrăji pierdute
  3) Vrăjile divorțului
  4) Vrăjile căsătoriei
  5) Vraja de legare.
  6) vrăji de rupere
  7) Înlăturați un iubit trecut
  8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
  9) doresc să-ți satisfacă iubitul
  Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!