13 feb. 2010

Is it possible to be happy? (sau ! )

Asta e ca si faza cu rasul. Aruncand un ochi accidental mai devreme catre TVu unde pe HBO rula un film super misto, The bucket list, mi-am adus aminte ca pe lista unuia era si dorinta de a rade cu lacrimi (probabil pt ultima oara). Pai da, ne cam dorim chestia asta de multe ori. Da cred ca e mai irealizabila dorinta asta decat cea de a fi happy. Pentru ca necesita mai multe lucruri care nu depind asa de tare de tine.
In schimb to be happy e mult mai simplu de realizat. Iti alegi o chestie care stii sigur ca te va aduce in starea aia. Si o faci. Vreti un exemplu? Siiimplu ca buna ziua. Gandeste-te la ceva ce iti doresti. O chestie mica ce se gaseste la magazin. Si care nu e scumpa neaparat dar pana acum ti s-a parut mereu una din chestiile de care nu ai neaparata nevoie si din cauza asta ai ramas cu ea la stadiul de dorinta.
Suntem copii cu totii cand e vorba de lucruri marunte. Lucruri de care intradevar nu avem mare nevoie dar ni le dorim. Sa zicem... puii mei, un webcam. Pai e vo 30 ron. Meri, cumpara-l. Si gata.
Garantez ca vei fi happy sa-l ai.
Simplu, nu?
 Then watch this:
(este si titrare)




La un moment dat in film se vorbeste despre un tip care a fost inchis 37 de ani pentru o crima pe care nu a comis-o. A fost eliberat in cele din urma dovedindu-se printr-o proba ADN ca nu era vinovat. Si ce zice el cand iese?
"Nu regret nici o clipa! A fost o experienta magnifica!"
Pai ala e un om care stie sa-si traiasca viata fratilor. Ganditi-va la asta de fiecare data cand credeti ca va merge rau.

3 comentarii:

  1. Astazi esti foarte intelept!
    Ca intotdeauna, de altfel!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mah,o postare faina.
    Bucuriile astea mici fac viata frumoasa.Sunt unii care se priveaza de ele intr-un mod mai degraba masochist dorindu-si bucurii extreme de care poate nici nu mai au cand sa aiba parte.

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!