31 mai 2009

Ză loo

Ma gandeam (activitate total inutila uneori) ce putrezi suntem noi oamenii in conceptii. Hai sa vb despre lege. Partea umanista, o luam asa la sentiment.
Deci legea e practic o regula a unei comunitati, facuta pentru a respecta fiecare drepturile comunitatii si a tuturor indivizilor din ea. Practic o lege ma impiedica pe mine sa-ti fac rau tie sau mai generalist spiking sa comit niste actiuni care ti-ar putea face rau. OK.
Gradele de incalcare a legi sunt cica sanctionate in functie de gravitatea actiunii. Incalc minor, platesc minor. Nivelele maxime de plata sunt stabilite mi se pare mie in functie de cat de umanista e comunitatea. La unii te omoara, la unii nu.
Si totusi chiar daca cica e facuta de noi pentru noi, toti incalcam legea mai mult sau mai putin. De ex toti soferii incalca legea care prevede niste limite de viteza, calculate pentru siguranta celorlalti. Fiindca asta a fost primu exemplu care mi-a venit in minte si mi se pare suficient de minor (adica sa mergi cu 60 in oras cand limita e 50) o sa-l punctez cu 1.
Hai sa ne imaginam o scala 1-10 de incalcare a legii. Si ganditi-va la cel mai grav lucru pe care l-ati facut vreodata, cu buna stiinta sau premeditat, punctati-l si confesati-va aici, fie ca spuneti despre ce e vorba fie ca nu.
Si in plus as vrea sa-mi spuneti daca vi se pare corect ca actiunea facuta de voi sa fie considerata la gradul de incalcare pe care l-ati punctat.
Io m-as situa undeva pe la 7 cu o chestie pt care cineva, recent, cunoscut, f cunoscut, a stat pe la racoare impreuna cu baietii lui.

28 mai 2009

Fuck, i'm back

Venisem dimineata la lucru cu o moaca d'aia imputita, ma uitam cu o privire nebarbierita la toata lumea si, ce mai, ciufut rau frate. Am trecut in linistepe langa toate urarile de buna dimineata, nu pt ca mi-ar fi fost lene sa raspund da... nu era buna deloc.
Intru in birou si inchid usa dupa mine. Ma trantesc pe scaun, pornesc socotitoarea, browseru, ma uit un pic peste licitatii sa vad daca nu pot sa-mi ocup ziua cu ceva. Kanci
Ma suna nevasta-mea. Tre sa copiezi nush ce acte pt dosaru lu fiica-ta de inscriere la gradinita sa-ti faci adeverinta de venit am primit confirmare pt rezervarea din croatia trebuie sa platesti avansu ti-ai luat ceva de mancare? vai ce ciufut esti in dimineata asta mi-ai stricat toata ziua da unde esti acuma? cica ploua toata saptamana etc etc. Ii urez un cordial noapte buna.
Mai deschid o data browseru. In dreapta paginii de start mygoogle apare readeru. Nimeni n-a mai scris pe blog. Ce dracu sa scrie? Nici macar injuraturi. Intru. Paianjeni. Ma bag la Crina. Se abereaza. Ciudat. Nu ii sta in caracter. Ma fut! O sa bloguiesc iar. Ma primiti?

19 mai 2009

Crystal clear

Cre ca i se spune Somes si trece ca nesimtitu pe la noi prin oras
Ca sa-l pedepsim plantam corturi cu homelessi pe malu lui si ne deversam cacarezele in el. Porma mai incolo se face baie si alte chestii sanatoase. Nu e problema. Oricum si altii mai in amonte fac la fel, ce mai conteaza?



18 mai 2009

De ce?

pai nu scriu pt ca n-am ce scrie
in ultima vreme viata mea e foarte simpla, sunt f casnic si gospodaresc din plin, ma simt f bine stand toata ziua afara in curte si in gradina, deja parca nici nu mai am chef sa pornesc calculatoru... ceea ce consider ca e un lucru bun.
pe plan profesional... ce e ala plan profesional? sunt in prag de schimbare pentru ca mi s-a acrit de tot ce fac si cu cine fac acum asa ca tocmai ma gandesc ce sa fac next.
asadar o viata naturala cu mult mai putina filosofie in ea, reflectie redusa... puii mei
cam asa stau lucrurile
a, seara tarziu ma uit la Lost :), m-am apucat de la inceput pt ca nu vazusem nici un episod, am ajuns la seria 3, cand il termin o sa va impartasesc impresii




10 mai 2009

OK, she's got the Dog





uitasem cum e sa-ti schimbe viata o putza de-asta de caine. a, il cheama Rocky. De fapt Lulu il cheama 'Ocky :D

7 mai 2009

Cat de relativa toata treaba...!

se facea ca era acum, joi, unu jumate ceasu. bai si ma simteam ca dracu, acum. pe antibiotice cancerigene, infundat pe toate gaurile capului, cu dureri in ceafa si o indispozitie in piept care te face sa crezi ca ai cancer la plamani cel putin si te afli in pragu infarctului. n-ajunge? ok. o durere de burta ce-aveam, acum, de la cine stie ce mama dracu oi fi mancat, ieri, sau poate m-am trezit azinoapte si am bagat ceva... nu mai stiu. bai si mi-era o foame, acum, ce mai... e clar ca vroiam, acum, sa ma duc naibi acasa si sa ma arunc in pat sa dorm vo 2 ore, chiar e ora de somn a lu Lulu.
bai o stare de alungat mortii din cimitir. si in rest o multime de ganduri naspa treceau joi pe la unu jumate, acum, prin capu meu prost, ca si cum n-ar fi avut alta treaba decat sa treaca prin capul meu prost fix joi pe la unu jumate, acum.
si cand schimb canalu pe blog... vad un comentariu in care cica cuiva ii place cum arata blogu, si pe deasupra ii mai place si bluzu.
sa-mi fut una!
iaca faptu asta mic, joi pe la unu jumate, acum, m-a scos din criza. dintr-o data ma simt bine, desi tot infundat, da parca acu mi se pare doar o stare de raceala... si atat. adio blegeala. vedeti asadar, boieri dumneavoastra, cat de relative sunt starile astea ce le avem? acu ma simt chiar bine, vesel, mi se rupe. buna vorma americanului. It's all in your head!
Hai s'aveti zi faina!
mersi madame ;)

5 mai 2009

Licitatii de cacao

Hai sa va zic o tzara despre cat de dobitoci sunt unii pe la institutiile publice.
De fapt intr-un fel sunt dobitoci iar in altu fel excroci.
Da trecem peste faza cu excrocheriile care se fac pt a castiga unu si altu, oricum suntem cel mai naspa judet din tara, cu cea mai naspa resedinta de judet din aceeasi tara.
Si revenim la cat de dobitoci. Se da licitatia pentru plombari in tot judetu unde in caietu de sarcini fac ei un tabel frumos cu sculele pe care tre sa le ai ca sa poti participa.


Printre altele se cere obligatoriu sa ai la fiecare tronson in parte PERII PIA-SAVA. Noa, mancatzash, ce-s alea? :D
OK, sunt niste maturi. Da nu oridecare. Bag o cautare pe nea gugal si aflu ca-s facute din niste arbusti care cresc in brazilia. Moaaaama! Rezistenti ai dracu!
Bueeeeei, in primu rand nush de unde ati scos "pia-sava", in forma asta scris si in al 2lea rand maturile rutiere artificiale sunt mult mai rezistente, cretinilor cu cin v-a pus acolo!!
Ia ute mandretea de perie, a trebuit sa o aduc la comanda din import sa nu ma elimine dobitocii, si in plus sa le arat factura pe maturi, si sa scrie "pia-sava" pe ea, probabil daca scria piassava cum e denumirea originala nu era bine.
Iacata mandretea de perie:

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!