9 iul. 2009

Aliens


Al doilea film al seriei si probabil cel mai meserias dintre toate. E mama lor, pentru ca aici chiar apare mama lor. O mama adevarata si razbunatoare care rupe tot pentru specia ei.
Actiunea. Compania, mereu e o companie d'asta care urmareste numa banu si puterea, o gaseste pe Ripley derivand prin spatiu dupa 50 de ani. Normal, e trasa la raspundere pt distrugerea navei mama si nu e crezuta versiunea ei. Ba chiar pe planeta unde gasise alienu acu e o colonie de terraformeri. Care o dau in bara in cele din urma si un echipaj anti-alien e trimis sa vada ce si cum.
E super misto descrisa aici civilizatia alienilor, matriarhatu cu regina depunatoare de oua. Actiunea curge misto, suspans, replici celebre ca:
Game over, man!
E un film Cameron care are de toate de la umor pana la horror, o coloana sonora clasica bestiala, e de vazut bineinteles cu castile pe urechi.
Capodopera.

2 comentarii:

  1. foarte misto, imi plac toate seriile....chiar si astea noi Alien vs Predator....am facut la mine pe blog psihanaliza bucuresteanului de rand...intra sa vezi daca e ceva de capul ei...

    RăspundețiȘtergere
  2. PreteneTrexel te saluta UNGURU .PrieteneTrexel am vizionat toate seriile ,,Alien``,dar parca ultima serie ca este mai noua mi-a placut mai mult :))))))))).Pretene Trexel acuma asteapta UNGURU sa vizioneze seria 4 din ,,Terminator ``.Pretene Trexel te saluta UNGURU.

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!